Izvor: Alo.rs
20.10.2020 u 14:01
0

NOVI NAPADI NA SRBINA! Niko da spomene Đokovićevo veliko srce (FOTO)

Pa dokle više?

Svim ljubiteljima tenisa je poznato da Novak Đoković pokušava da obori jedan jako bitan rekord ove sezone. Radi se o tome, da je vrlo blizu da postane igrač koji je najduže bio broj 1 na ATP listi.

Trenutno je broj jedan Rodžer Federer, ali to možda ne bude slučaj do kraja godine. Zato je Novak pažljivo birao turnire do kraja godine, što je i logično, ali su se onda javili mnogi kritičari Noleta da saopšte javnosti kako to nije u redu.

Ipak, jedan Twitter nalog je lepo podsetio sve te kritičare, koliko je Nole zapravo veliki!

SVE O SPORTU

NEMCI NE PRESTAJU DA HVALE CRVENO-BELE: Dolazi nam Zvezda, jedan od najtrofejnijih klubova na svetu!

FUDBALSKA GROZNICA STARTUJE: Saznaćemo kakvi su najskuplji na terenu

DEFANZIVAC VOŠE POSTAJE IGRAČ VANKUVERA: Klub zaradio milion dolara

Naime 2019. Novak je takođe jurio rekorde i trebao da igra na istom ovom turniru u Beču koji će sada odigrati. Trebali su mu poeni za ATP listu, ipak Nole je odlučio da pomogne svom kolegi Rafaelu Nadalu i umesto turnira otišao je da igra meč u humanitarne svrhe na Nadalov nagovor u dalekom Kazahstanu!

Što bi rekao Mile Močibob – Pametnome dosta!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter