Izvor: kurir
12.07.2022 u 18:26
0

OD RIVALSTVA DO PRIJATELJSTVA: Kirjos pitao Novaka za večeru, Đokovićev odgovor sve nasmejao (FOTO)

Ne tako davno Novak Đoković je bio konstantno na udaru Nika Kirjosa. Svako malo Australijana je prozivao Srbina, ma koji povod da je bio u pitanju.

Njihov odnos počeo je da se menja početkom godine kada je Novak prolazio torturu u Australiji, a Kirjos bio jedan od retkih igrača koji ga je javno branio.

„ĐOKOVIĆU JE VAŽNO DA BUDE NAJBOLJI U ISTORIJI, A NE PLASMAN NA ATP LISTI“: Šveđanin oštro komentariše Novaka

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sada su već postali najbolji drugari. Finalisti ovogodišnjeg Vimbldona stavili su tačku na netrpeljivost, pa je tako viđena i urnebesna prepiska uoči meča tokom koje je pala i opklada – onaj ko pobedi plaća večeru.

Međutim, posle meča nije bilo zajedničke večere i izlaska, sasvim razumljivo jer je Novak imao brojne obaveze i u Londonu i u Beogradu.

Ali, Australijanac nije tako lako želeo da se odrenke nagrade.

– Gde je moja večera – upitao je Kirjos Đokovića uz gomilu uzvičnika.

Usledio je spektakularan odgovor Đokovića.

– Izvini druže. Zvao sam sve restorane u Londonu u nedelju uveče, i nije bilo slobodnih stolova. Plaćam večeru u Njujorku – napisao je Novak uz nekoliko smajlija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter