Izvor: Kurir
03.09.2024 u 10:12
0

ODMOR I MIR JE NEŠTO BITNO: Nadal imao štošta da kaže za Đokovića!

Proslavljeni španski teniser Rafael Nadal indirektno je isprozivao Novaka Đokovića zbog Olimpijskih igara.

Zabolelo je Španca zlato koje je Novak osvojio na Igrama u Parizu, pa je pokušao da omalovaži njegov veličanstven podvig.

DOČEKANA KAO PRAVA ŠAMPIONKA: Potez Angelininog momka je sve ostavilo bez daha

Nadal je na jednom televizijskom gostovanju sada pomenuo kako smatra da svi koji igraju na Olimpijskim igrama moraju da budu u Olimpijskom selu.

Naravno, stvar je u tome što Novak Đoković na ovim Igrama nije bio smešten u Olimpijskom selu! On jeste dolazio u Olimpijsko selo i na kraju turnira je došao da proslavi svoje zlato sa kolegama iz srpskog olimpijskog tima, ali nije boravio tu. Iako nije pomenuo Novaka imenom i prezimenom, apsolutno je jasno da je na njega mislio.

“Život u Olimpijskom selu je u potpunosti drugačiji u odnosu na ono na šta smo navikli. Odmor i mir je nešto bitno i mislim da je taj nivo gori nego bilo koji turnir na kom igramo. Ali, ja ovo kažem iz srca – ako igraš na Olimpijskim igrama onda moraš da budeš u Olimpijskom selu. Ako to ne uradiš, onda su Olimpijske igre iste kao bilo koji drugi turnir, a to je takmičenje koje je jednom u četiri godine. Ako ti je jednom u četiri godine malo nelagodno… Ponavljam, ako želiš da uživaš u tome, onda moraš da budeš u Olimpijskom selu“, rekao je Nadal.

Podsetimo, Novak je pred početak Olimpijskih igara u Parizu objasnio zašto je doneo odluku da ne bude smešten sa ostalim sportistima u Olimpijskom selu.

„Jedan od razloga je jer sam hteo da imam više privatnosti i mira, usresređenost na svoju rutinu i pripreme za turnir koji je najveći prioritet. Iskustvo učestvovanja na Olimpijskim igrama, a najlepši deo je selo… Uzbuđenje tamo raste jer osetiš energiju, draž i značaj Igara. Preko 10.000 najboljih sportista na svetu, u menzi si kraj njih i kroz socijalni momenat razmeniš iskustva, doživljaje i pristup. Naučiš neke stvari. Posetiću Olimpijsko selo, ali neću boraviti. U Tokiju sam bio nekoliko noći, ali sam odsedao drugde, osećam da je tako bolje za mene i moje pripreme“, naglasio tada Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar