Izvor: 24sedam
09.09.2024 u 07:20
0

OGLASIO SE NOVAK: Čestitao je Sineru na tituli

A ni Sabalenka nije ostala bez poruke

Osvojio je Janik Siner grend slem trofej u veoma bitnom trenutku za sebe, dok se vodi velika polemika oko pozitivnih doping testova i pokazao neverovatnu mentalnu snagu. U finalu US opena, Italijan je bio bolji od Tejlora Frica, a njegova pobeda je uticala i na rang listu.

Siner je potvrdio prvo mesto na vrhu, ali je Novaka Đokovića spustio na četvrtu poziciju. Nimalo dobre vesti po navijače najboljeg tenisera sveta svih vremena, ali je Đoković još jednom pokazao kakav je šampion, pa se oglasio tokom noći na društvenim mrežama.

Janikov ubedljiv trijumf nije ga ostavio ravnodušnim, kao ni njegova objava na društvenim mrežama:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jannik Sinner (@janniksin)

– Neverovatno je osvojiti svoj drugi Grend slem naslov ovde nakon sjajne dve nedelje. Hvala vam na podršci, mnogo mi znači. Volim ovaj sport i znači mi sve, vreme je da uživam u ovom trenutku sa timom i porodicom pre nego što se vratim na posao za kraj godine. Rad nikada ne prestaje, nastavljam da se borim – napisao je Siner, a potom su krenule čestitke.

Među prvima, Sineru je čestitao upravo Novak.

– Bravo, Janik – napisao je Đoković uz emotikone trofeja, aplauza i italijanske zastave.

Još jednom je pokazao svoju veličinu, a potom se oglasio i na svom Instagram storiju, gde je uputio čestitku Arini Sabalenki, koja je trijumfovala u konkurenciji dama.

– Bravo, tigrice! – napisao je Đoković, aludirajući na njen nadimak – Beloruska tigrica.

Zatim je čestitao i Sineru na Italijanskom, a potom i Tejloru Fricu na prvom grend slem finalu.

– Čestitam ti na sjajnom turniru i prvom Grend slem finalu – poručio je Nole Amerikancu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter