Izvor: Informer
01.07.2024 u 08:19
0

OPORAVAK JE BLIZU MAKSIMUMA: Pogledajte kako izgleda koleno posle operacije

Srpski teniser Novak Đoković pokazao je kako izgleda njegovo koleno posle operacije posle povrede na Rolan Garosu.

Drugi teniser sveta povredio se u osmini finala Rolan Garosa tokom meča protiv Franciska Serundola, samo dan nakon povrede operisan je u Parizu 5. juna u bolnici „Ramsay Sante“. Malo ko je očekivao da će biti spreman pre Olimpijskih igara u Parizu, ali oporavak teče sjajno, pa će se takmičiti na Vimbldonu, na kom je prošle godine poražen u finalu od Karlosa Alkaraza.

JOKIĆ DOBIJA POJAČANJE? Nagetsi prave strašan tandem

Nole je u Londonu već sadam dana, trenira, brusi formu za start koji počinje u utorak protiv Čeh Vita Kopriva. U nedelju je trenirao sa Sebastijano Kordom i prvi put skinuo steznik sa kolena koji je do sada nosio, pa su svi videli kako izgleda koleno posle operacije meniskusa.

Nole je dan pre prvog meča u Londonu imao sjajne vesti za navijače. Iako je operacija bila pre skoro meseca dana, kaže da je koleno skoro na maksimumu.

– Koleno? Vrlo je blizu maksimuma. To me raduje i mislim da je više nego dovoljno za početak turnira. Imam još jedan dan treninga, pa onda krećem da igram. Prethodnih dana sam odigrao puno setova Medvedevim, Runeom, Sinerom, Kordom… Imao sam dovoljno vremena i prostora da testiram koleno, da vidim koliko mogu i šta mogu – rekao je Đoković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter