Izvor: Kurir
27.08.2024 u 15:56
0

OVAJ PRIZOR ĐOKOVIĆA OSTAVIO BEZ TEKSTA: Ovo morate da vidite! (FOTO)

Novak Đoković uspešno je započeo put ka novom trofeju na US openu i u tri seta savladao je Moldavca Radua Albota (6:2, 6:2, 6:4). Tokom ovog meča sve je oduševio i jedan Novakov navijač koji se pojavio na US openu u specijalnoj majici.

Odštampao je na svojoj majici pomenuti mladić prezimena Đoković, Džordan i Mesi, te uz njih stavio odgovarajuće lopte – tenisku, košarkašku i fudbalsku.

DANILOVIĆ PODNEO OSTAVKU :KSS dobija novog predsednika

Jasno je na taj način aludirao na to ko su prema njemu najveći sportisti u istoriji tenisa, košarke i fudbala.

&nb

sp;

Nema dileme da će ova majica ostaviti i Đokovića bez teksta, a videćemo da li će se ovaj navijač pojaviti i na meču drugog kola US opena gde će Novak igrati protiv Lasla Đerea.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter