Izvor: Telegraf.rs
06.06.2020 u 18:40
0

OVAKVOG NOLETA NISTE VIDELI DO SADA: Neopisiva sreća kad je dobio prvi reket (VIDEO)

Dečak iz videa još sa četiri godine je znao da je njegova sudbina beli sport

Novak Đoković je imao samo četiri godine kada je dobio svoj prvi reket. I tada je sve drugo prestalo da bude zanimljivo, pa čak i karaoke koje je obožavao.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO – NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

Deca se raduju najiskrenije, a izraz sreće na Noletovom licu ne može da se prepriča. Čak je i tada pokazivao rešenost koja ga je posle mnogo godina dovela na tron. I sam Novak je ovaj video podelio na svoj instagram profil sa konstatacijom „Moj prvi reket“.



Novak je zadržao ljubav prema igri koju je imao i kada je prvi put izašao na trening. U našim ekskluzivnim snimcima pogledajte kako je to izgledalo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter