Izvor: HappyBSC
08.01.2020 u 10:16
0

OVO JE SVETSKO PRVENSTVO Đoković uporedio ATP Kup sa Mundijalom (VIDEO)

Srbija je prvu fazu odigrala u Brizbejnu gde je imala sjajnu podršku s tribina i ovaj deo završila je s maksimalnim učinkom – 3:0.

Ekipa Nenada Zimonjića redom je pobeđivala Južnu Afriku, Francusku i Čile, i sada je očekuje četvrtfinale u Sidneju.

– U Sidneju živi mnogo ljudi iz Srbije, nadam se da će podrška biti ista kao i ovde, a ako ne i bolja. Ovo je timsko takmičenje, tako ga ja lično shvatam, ali i cela ekipa – rekao je Novak uporedvši putovanja iz grada u grad dok traje takmičenje sa Svetskim prvenstvom u fudbalu.

POKLON NA BOŽIĆ, NAJMODERNIJE NA TRŽIŠTU SRBIJE! Nova aplikacija HAPPY BSC!

Novak se nada da će ekipa imati uspeha i u nastavku turnira:

– Prilično je uzbudljivo. Ovde smo svi porodica, već deset dana smo zajedno, bićemo još i nadam se da ćemo imati još uspeha.

Selektor Nenad Zimonjić kaže da ga je iznenadila organizacija turnira.

JEZIVA SCENA NA BOŽIĆ: Nenada mučili zbog 750 evra u kući u Leštanu, evo kako im je umakao!

– Bio sam pozitivno iznenađen. Prvo, podrška koju smo dobili od strastvene publike, pogotovo od naših, srpskih navijača. Drugo, prilično kasno smo završili prošlu sezonu. Igrači nisu imali mnogo vremena za odmor, ali nivo igre na kojem moji igrači igraju od starta je prilično visok – rekao je Zimonjić i dodao da ga je najviše iznenadio Novak kako je odigrao dubl protiv Francuske.

Srbija još nije dobila protivnika u četvrtfinalu pošto će to biti druga najbolja drugoplasirana ekipa. Sve će biti poznato do kraja dana.

View this post on Instagram

See you in Sydney! ???????????????? #ATPCup

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter