Izvor: Alo.rs
12.05.2020 u 07:47
0

OVO SE PRVI PUT DEŠAVA U ISTORIJ: Banke pomažu teniserima, a način je veliko iznenađenje

„Beli sport“ je suspendovan od marta zbog koronavirusa.

Presedan u istoriji tenisa – Nacionalna banka Kanade ponudiće novac za 23 tenisera iz te države koji se suočavaju sa finansijskim problemima zbog pandemije koronavirusa. Banka će davati od 10 do 20 hiljada kanadskih dolara, a iznos će zavisiti od ranga tenisera.

PROČITAJTE I OVO

ONI SU PROŠLI PAKAO Muž i žena: Ubrizgali su nam VAKCINU, a onda je usledio LOM U NAŠOJ GLAVI

NOVA MRAČNA PRETNJA ČOVEČANSTVU Bil Gejts: Spremite se, stiže PANDEMIJA 2! (VIDEO)

POSLEDNJI INTERVJU PREMINULOG SRPSKOG OLIMPIJCA Juri me farmakomafija, ne mogu više, UBIĆU SE!

PRVI SEPTEMBAR VIŠE NEĆE BITI ISTI Novi predmet za mlađe razrede!

Pomoć će dobijati oni koji su plasirani između 100. i 750. mesta u singlu, odnosno 25. i 100. u dublu, objavio je Teniski savez Kanade. Novčanu pomoć takođe će dobiti i teniseri u kolicima, koji su među 50 najboljih na svetu. Tenis je suspendovan od marta zbog koronavirusa, a u Kanadi se turniri neće igrati bar do kraja avgusta, ne računajući Rodžers kup u Torontu. Postoje sumnje da se sezona neće ni nastaviti, čak je pod znakom pitanja i Australijan open. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter