Izvor: Alo.rs
11.10.2020 u 09:52
0

PILIĆ ISKREN: NOVAK ĆE MORATI DA IZGINE

Bivši trener Novaka Đokovića, Nikola Pilić veruje u našeg asa pred finale Rolan Garosa sa Rafom Nadalom

– Ne brinem se uopšte za zdravstveno stanje Novaka Đokovića. Ljudi, da biste dobili meč na šljaci, u ovim uslovima koji su sada u Parizu, doslovno morate da izginete. Novak će crći da bi osvojio Rolan Garos! Ozbiljno povređeni ne možete da pobedite, tako da sam siguran da nije ništa opasno – kazao je Pilić.

Hrvat ima jedan savet za Đokovića, to je da nikako ne spušta brzinu tokom finala.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

Meteorolozi najavili PRVI JESENJI SNEG: Nakon SUNČANOG vikenda, iduće nedelje očekuje nas TEMEPERATURNI ŠOK!

Preminuo ČUVENI KNJIŽEVNIK Miloje Popović Kavaja

Ministar spoljnih poslova Azerbejdžana OTKRIO do KADA će TRAJATI PRIMIRJE!

– Da bi osvojio titulu protiv Nadala, koji ima 12 trofeja u Parizu, Novak će morati da igra u šestoj brzini. Onda neće biti problema – dodaje Pilić.

Meč je na programu do 15.00 a pred ovaj duel, svet tenisa je na nogama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter