Izvor: Alo
17.09.2024 u 10:09
0

POSTOJI MOGUĆNOST DA BUDE U TIMU: Nadal staje na noge ponovo?

Bilo bi sjajno ukoliko bi zaigrao.

Rafael Nadal mogao bi da zaigra za Španiju na finalnom turniru Dejvis kupa u Malagi, saopštio je selektor španskog tima David Ferer.

VELIKI UDARAC ZA TENISKI SVET: Preminula legenda zaslužna za osvajanje 24 grend slema

– Već sam pričao sa Rafom, ali nije ništa dogovoreno. Postoji mogućnost da bude u timu. Njegov cilj u ovoj godini su bile Olimpijske igre, od tada ne igra. Potrebni su mu odmor i vreme sa porodicom, tako da sada nije trenutak za poziv. Pričaću sa njim kasnije. Najvažnije je da bude dobro. Ako bude kako treba u novembru, on će sigurno biti među igračima na koje ću računati – rekao je Ferer.

Španija je u Valensiji igrala protiv Francuske, Australije i Češke i zabeležila je sve tri pobede.

– Ima dovoljno vremena za određivanje ekipe za Malagu. Sada svi moraju da se usredsrede na turnire. Imamo mnogo dobrih tenisera od kojih može da se napravi dobar tim.

Nadal je četiri puta osvajao Dejvis kup i ovo bi bila idealna prilika da svojoj zemlji donese još jednu „salataru“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter