Izvor: Happy BSC
13.09.2021 u 19:16
0

ROD LEJVER ODAO PRIZNANJE NOVAKU: Njegove reči su odjeknule!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nažalost, nije uspeo da učini ono što je do sada pošlo za rukom jedino legendarnom Rodu Lejveru – da osvoji „kalendarski slem“.

PROČITAJTE JOŠ: BEKER ZNA ZAŠTO JE NOVAK IZGUBIO: Evo šta Novakov bivši trener ima da kaže o jučerašnjem finalu

Rod Lejver je čak dva puta uspeo da osvoji sva 4 grend slema u godini. Prvi put je osvojio „kalendarski slem“ 1962. godine, a drugi put je uspeo u tome 1969. godine.

Lejver je uputio čestitke obojici finalista US Open-a na Tviteru. Prvo je čestitao Medvedevu na prvoj grend slem tituli, ali je iskoristio priliku i da posebno pohvali i motiviše Novaka.

Rod je na Tviteru objavio sledeće: 

– Zadivljujući Danil Medvedev, zaustavio si jednog od najvećih svih vremena. Osvojiti prvi GS je uvek posebno, ali uraditi to protiv šampiona kao što je Novak Đoković je potpuno drugo. Samo hrabro Novače, izazov se nastavlja. Najbolje želje. – napisao je Australijanac na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter