Izvor: Kurir
24.07.2024 u 17:26
0

SINER SE POVLAČI SA OLIMPIJSKIH IGARA ZBOG OVOGA!

Italijanski teniser Janik Siner neće učestvovati na OI u Parizu!

Prvi teniser sveta je zbog neimenovane bolesti već propustio da se ukrca u avion sa svojim sunarodnicima, ali se povlačenje nije očekivalo.

IGRAČI ZVEZDE SU UPAMTILI DŽONSA PO OVOME: Pogledajte SUKOB novog igrača Partizana sa KOMPLETNIM timom Zvezde!

Sa žaljenjem vas obaveštavam da nažalost neću moći da učestvujem na Olimpijskim igrama u Parizu. Posle dobre nedelje treninga na šljaci počeo sam da se osećam loše.

Proveo sam nekoliko dana odmarajući se i tokom posete doktor je otkrio upalu krajnika i snažno me savetovao da se ne igram.

Propuštanje Igara je veliko razočarenje jer je to bio jedan od mojih glavnih ciljeva za ovu sezonu.

Jedva sam čekao da imam čast da predstavljam svoju zemlju na ovom veoma važnom događaju. Srećno svim italijanskim sportistima za koje ću navijati od kuće.

Napred Italija„, napisao je Siner na društvenim mrežama.

Ovo znači da će novi prvi nosilac na Olimpijskim igrama, koje se igraju na terenima Rolan Garosa, biti Novak Đoković, te da više neće moći na Karlosa Alkarasa pre finala turnira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter