Izvor: kurir
13.01.2021 u 22:16
0

SKANDALOZNA IZJAVA CONGE: „Voleo bih da Đoković nikad nije postojao!“

Francuski teniser Žo Vilfred Conga u šali je izjavio kako bi bilo bolje po njega da Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer nisu postojali.

NAJVAŽNIJE DANAS

Vakcinu protiv korona virusa sutra dobija prvih 1.000 ljudi koji su se dobrovoljno prijavili!

UHAPŠEN SA METKOM U CEVI: Policija u Zemunu privela muškarca

EVO KO IMA PRAVO NA NOVU NOVČANU POMOĆ? Ovo treba da znate o novoj finansijskoj injekciji

PORODICA ZABRINUTA: Na Staroj planini NESTAO MLADIĆ

– Da budem iskren, voleo bih da ti momci nikada nisu postojali. Kada ste peti na svetu, često kažete sebi – bilo bi dobro da oni ne postoje, bio bih zaista dobar – rekao je Conga.

Conga je davne 2008. godine imao priliku da dođe do Grend Slem titule ali je u finalu Australijan opena poražen upravo od Novaka.

SAZNAJTE I OVO

NIKAKO NE SPAVAJTE! Stari običaji za pravoslavnu Novu godinu: Za napredak cele porodice obavezno unesite ovo u kuću!

SAOBRAĆAJNA NESREĆA na auto-putu Novi Sad – Beograd: Dva muškarca prevezena u KC Vojvodine

Komšijsko tlo ne prestaje da podrhtava! (FOTO)

DRAMATIČNO U ČAČKU: Izbio POŽAR, vatrena stihija zahvatila krov zgrade

Ipak, Conga je uspevao da savlada svakoga iz velike trojke, i to po više puta, a uspešan je bio i protiv pridruženog člana Endija Marija.

– Da, svakako sam ih ponekad pobeđivao. To je izvor ponosa. Isto je i sa Rafom i sa Novakom, i sa Endijem i sa ostalima, igramo u jednoj ludoj generaciji – zaključio je Conga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter