Izvor: Alo.rs
21.10.2020 u 08:27
0

ŠPANAC OPSEDNUT ĐOKOVIĆEM: Lukavi Rafa je ovo dugo čekao

Rafa Nadal izgleda postaje opsednut Novakom Đokovićem

Gotovo je bilo sigurno da će Nadal odmarati do kraja sezone, ali… Španac je postupio lukavo. Kada je shvatio da Novak neće igrati Pariz, prijavio se kako bi napao Srbinov rekord na ovom turniru. 

Pokušaće tako bez Đokovića kao mogućeg protivnika da prvi put osvoji Pariz, a istovremeno i da se izjednači sa srpskim teniserom po broju masters titula u karijeri. Za sada Novak ima 36, i osvojio je sve makar dvaput, dok je Nadal na 35.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

PREDSEDNIK BUGARSKE U SAMOIZOLACIJI Radev bio u kontaktu sa zaraženom osobom, čeka rezultate testa

TAJNI ŽIVOT MONSTRUMA IZ BELGIJE U SRCU ŠUMADIJE! Komšije OTKRILE: „ZVER bila PORED NAS“

SAJBER KRIMINALCI HARAJU SRBIJOM: Iz Beograda sproveli filmsku prevaru tešku 200 MILIONA

Đoković je kao branilac titule odustao jer neće izgubiti poene, već će nove probati da osvoji na turniru u Beču (od 24. oktobra), dok Pariz počinje 31. oktobra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter