Izvor: Kurir
15.07.2024 u 09:43
0

ŠPANCI NISU ŠTEDELI ĐOKOVIĆA: Rugaju se Novaku karikaturom koja je osvanula na instagramu

Ugledna španska "Marka" nakon trijumfa Karlosa Alkaraza na Vimbldonu objavila je karikaturu koja je izazvala veliku pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Alkaraz je savladao našeg Novaka Đokovića u velikom finalu rezultatom 3:0 u setovima i tako odbranio titulu na Vimbldonu, a Španci su iskoristili priliku da „pecnu“ najboljeg tenisera u istoriji.

NOVAK ĐOKOVIĆ POZNATIJI KAO MAŠINA: Ljudi fascinirani Đokovićevim neverovatnim oporavkom

„Karlos Alkaraz ponovo dokazuje Novaku Đokoviću da postoji novi vlasnik bašte“, navodi se u tekstu Marke iznad slike na kojoj je nacrtan Alkaraz kako stoji na glavi srpskog tenisera.

Novakova kosa je zelena poput trave na Vimbldonu, a Alkaraz je prikazan sa kosilicom na kojoj je vimbldonski pehar. Jasno je na šta aludira španski list.

Očekivano, provokacija je izazvala gnev navijača srpskog tenisera.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARCA (@marca)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter