Izvor: Alo
20.09.2024 u 13:17
0

SPREMAN SAM ZA ONO ŠTO SLEDI: Španac je fokusiran samo na jedno

Karlos je izuzetno motivisan

Španski teniser Karlos Alkaraz će po prvi put nastupiti na Lejver kupu, koji organizuje Rodžer Federer. Švajcarac se posebno raduje učešću Španca, s obzirom na to da će imati priliku da ga prvi put gleda uživo. Stoga će Alkaraz imati poseban zadatak da zabavi Rodžera.

IMALI SMO TOG JEDNOG TRENERA KOJI NIJE ZNAO SA NAMA: Tadić potpuno promenio taktiku

– Pokušaću da budem spreman za to, da napravim šou, da on uživa dok gleda. Za mene je sjajno da čujem te Rodžerove reči. Voleo bih da porazgovaram s njim malo – rekao je Alkaraz i dodao:

– Gledao sam ranije Lejver kup na TV-u, ali potpuno je drugačiji osećaj kada si u timu. Osećam se fizički i mentalno dobro, spreman sam za ono što sledi.

Na turniru teniseri vreme provode sa velikim Bjernom Borgom, Džonom Mekinroom i Rodom Lejverom.

– Pokušavam da učim od njih. Ovo je divan turnir, nastojaću da uživam što je više moguće. Format je jedinstven – zaključio je Alkaraz.

Prvog dana će Alkaraz nastupiti u dublu sa Aleksanderom Zverevom, a rivali će im biti Tejlor Fric i Ben Šelton.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter