Izvor: informer
10.07.2021 u 11:56
0

SRAMNO PONIŽAVANJE SRBIJE NOVI SPORTSKI STIL?! Dok su navijači bodrili Đokovića – OBEZBEĐENJE SKINULO NAŠU ZASTAVU!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izborio je finale prestižnog Grend slema u Londonu pobedom nad Denisom Šapovalovim, ali tretman koji ima najbolji teniser sveta na Vimbldonu najblaže rečeno razlikuje se od onog koji imaju drugi teniseri.

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV PORUKA MIKE ALEKSIĆA IZ PRITVORA! Srce mu radi na 20 posto, ostalo mu je još par meseci života!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU: Stiže očekivano osveženje

ZA DECU JE NAJBOLJA OVA VAKCINA: Srpski pedijatri doneli preporuku povodom novih sojeva korone

Dok je Novak igrao sa Kanađaninom, na tribinama se dešavalo nešto nedopustivo. Noletovi navijači otkrili su da su im radnici obezbeđenja oduzimali srpske zastavice koje su poneli na tribine, dok to nije bio slučaj sa drugim takvim rekvizitima, niti prethodnih dana, niti kada se radi o teniserima iz drugih zemalja! 

Svoje nezadovoljstvo objavili su na društvenim mrežama:

– Hej, Vimbldone, u sredu ste bili tako alergični na svaku srpsku zastavu, pa je od svih nas koji smo ih imali zatraženo da ih sklonimo, iako su dimenzije bile u skladu sa propisima. A sada vidim kanadske zastave. Da li ćete i njih da sklonite? Ili ste izabrali diskriminaciju samo Đokovićevih navijača? – stoji u tvitu jednog navijača.

– Meni se to desilo u ponedeljak. Rečeno mi je da spustim moju srpsku zastavu posle prvog seta. Radnik obezbeđenja me je ubeđivao da je prevelika, a to nije bilo tačno. Dolazio je triput, ali moram da kažem da se taj treći put izvinio i rekao da zastavica ipak nije prevelika –  oglasilo se i jedan Noletov navijač iz Engleske! 

Slučajnost ili ne, da se to radi samo navijačima najboljeg tenisera sveta – procenite sami! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter