Izvor: ALO
15.09.2024 u 14:55
0

POBEDA ZA ĐOKOVIĆEV OPROŠTAJ: Srbija posle drame na krilima Novaka i Hamada srušila Grke

Velika pobeda Srbije u Dejvis kupu!

Još jedna pobeda i Srbija će i zvanično obezbediti opstanak u prvoj grupi Dejvis kupa. Nadamo se da bi već Novak Đoković i Hamad Međedović mogli da presude Grcima.

III set:

Kraj meča i pobeda Srbije!

5:3 – Ma tako je bre! Evo konačno tog brejka! Fantastično! Imamo u narednom gemu servis za meč!

4:3 – Posle teškog prošlog, sada jedan lak gem za Đokovića i Međedovića. Pre svega zahvaljujući dobrim servisima Novaka.

3:3 – Neverovatno čudan gem. Ispustila je Srbija čak tri brejk lopte! Imali smo 40:0, da bi potom Grci nanizali pet poena i stigli do izjednačenja.

3:2 – Zvižduci za Grke zbog nesportskog ponašanja. Malo je to omelo Međedovića koji je as udaracem ipak završio ovaj gem.

2:2 – Kakv gem! Zaista neverovatna borba. Srbija je imala čak četiri brejk lopte…

2:1 – Savršeno. Đoković je početnim udarcima razoružao Grke u potpunosti za novu prednost Srbije.

1:1 – Dobri servisi Tanosa obezbedili su Grcima i prvi gem u trećem setu.

1:0 – Sigurno otvaranje našeg dubl para ovog trećeg seta. Sve se rešava u ovoj deonici i za sada su dobri znaci kraj puta za Srbiju.

II SET: 

3:6 – Imala je Srbija brejk loptu. Mogli smo da uvedemo ovu deonicu u egal, ali… Grci su bili za klasu bolji i stigli su do izjednačenja.

3:5 – Nažalost, scenario kojem se nismo obradovali. Velika borba ponovo, samo što je ovoga puta ishod bio povoljniji po goste.

3:4 – Kakva šteta. Imali smo 30:0. Fantastično je i Đoković reagovao u defanzivi, ali međutim Grci su nekako spasili ovaj gem.

3:3 – Hamadov projektil za kraj ovog gema. Mogla bi ovo da bude prilika Srbiji da napadne servis Cicipasa za novi brejk.

2:3 – Bolje su Grci odigrali ovaj gem na mreži posebno. To im je i donelo prednost pred pauzu.

2:2 – Bilo je vrlo gusto i nezivesno. Posle dosta borbe smo uzeli ovaj gem što je oduševilo publiku u „Pioniru“.

1:1 – Dobila je Srbija gem sa nulom. Zaista moramo da pohvalimo Međedovića koji je servisom i inteligentnim rešenjima u polju briljirao.

0:1 – Kako je počeo prvi set tako je i ovaj drugi. Gemom za Grke na servis Tanosa koji je oštro servirao na 30:40 za prvi gem.

I SET:

4:3 – Potvrdili smo brejk bez previše izgubljene snage na servis Đokovića. Prvi put na ovom meču – imamo prednost u setu.

3:3 – Fantastični Međedović. Kako je izvukao ovaj gem! Uspeli smo posle duge borbe da vratimo brejk.

2:3 – Opet odlična igra Đokovića. Moramo priznati i da Međedović stiče sve veću i veću sigurnost u igri.

1:3 – Pružili smo nešto jači otpor. Bio je tu i sjajan poen koji je podigao publiku na noge, ali za sada ne uspevamo da vratimo brejk.

1:2 – Upisali smo se na semafor. Pre svega zahvaljujući fantastičnim servisima Novaka Đokovića. Sada naši momci nisu rivalu dopustili ni poen u gemu.

0:2 – Prosto je fascinantno da Srbija do sada nije osvojila niti jedan poen u prva dva gema!

0:1 – Nisu naši momci slavno počeli meč. Odmah smo pretrpeli brejk i to bez dobijenog poena!

0:0

13.00 – Polako izlaze na teren oba para pred solidno popunjenim „Pionirom“ za sada. Velika promena kod Grka pošto je umesto najavljenog Azoidesa na terenu – Tanos.

12.35 – Da podsetimo da Srbija ima prednost od 2:0 protiv Grčke zahvaljujući jučerašnjim pobedama Miomira Kecmanovića i Novaka Đokovića

12.15 – Kako je nedavno i sam Novak Đoković najavio danas će verovatno biti poslednja prilika da ga gledamo na terenu pred beogradskom publikom zbog čega se očekuju pune tribine „Pionira“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter