Izvor: Tanjug
03.01.2022 u 13:03
0

SRBIJA IZGUBILA – LAJOVIĆ NIJE MOGAO DO SENZACIJE: Odlučuje dubl koji NIKADA nije igrao zajedno

Srpski teniser morao je da preda meč pri rezultatu 6:4, 4:6 i 3:0 za Garina u trećem setu,  nije mogao da nastavi duel zbog povrede.  

Lajović se jedva kretao na startu odlučujućeg dela igre, bilo je jasno da će teško nastaviti meč, mučili su ga grčevi i na kraju je morao da čestita rivalu.

Nizali su se brejkovi jedan za drugim u prvom setu, videli smo čak sedam brejkova, pet u nizu.

Bolje je počeo Garin, Lajović je spasio dve brejk lopte, ali je ipak posustao u trećegm gemu. Uspei je odmah da uzvrati istom merom i povede 3:2, a onda je novim brejkom podigao naviječ na noge kada je poveo 4:2. 

Međutim, ponovo nije izdržao pod pritiskom Čileanca, odmah je izgubio stečenu prednost. Ali, ni Garin nije briljirao na svom servis gemu. Vodio je čak 40:15, ali se Srbin borio i izborio brejk za 5:3. 

U drugom setu smo prvi brejk videli tek u devetom gemu. Garin je oduzeo servis gem srpskom teniseru i to mu je bilo dovoljno da osovji drugi set i izjednači rezultat u meču na 1:1.

Lajović je početkom trećeg seta predao meč pri rezultatu 3:0 za Garina. Nije srpski teniser  mogao da hoda, bilo je je jasno, pa je Čileanac lako došao do prednosti. Odbijao je Dušan da preda meč, želeo je da igra po svaku cenu, nagovarali su ga naši teniser, pa je na kraju ipak predao duel kako ne bi pogoršao situaciju.

Prethodno, Filip Krajinović savladao je Alehandra Tabila 6:4 3:6, 7:6 (7:5).

Odluka o pobedniku ovog duela biće doneta u dublu.

Ranije danas, u našoj grupi Španija je savladala Norvešku 3:0.

Srbija je u prvoj rundi bila bolja od Norveške 2:1, dok je Čile sa maksimalnih 3:0 poražen od Španije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter