Izvor: Informer
03.06.2024 u 08:52
0

SRBIJO, OVO SE NE PROPUŠTA! Nole nam sprema pravi šou

Novak Đoković meč osmine finala Rolan Garosa igra protiv Franciska Serundola, a neće početi pre 16 časova.

Novak je prethodni meč završio u noći između subote i nedelje u tri sata, a savladao je Italijana Lorenca Muzetija. Fransisko Serundolo je do Novaka stigao pobedom protiv Tomi Pola u trećem kolu takmičenja, pre njega je bio bolji od Janika Hanfmana i Filipa Mišolića.

ŠMEKERSKA PORUKA MUSETIJA Posvetio Đokoviću objavu i evo šta je napisao

– Pričamo o najboljem teniseru sveta. Nikada nismo igrali, biće to prava premija za mene. Da dobijem šansu da igram protv njega, jer ne znam da li ću imati šansu za to u budućnosti. Verujem u sebe, želim da vidim kako je igrati protiv najboljeg – rekao je Serundolo pred meč sa Đokovićem.

Svestan je Serundolo da Nole ima 37 godina i da ne briljira ove sezone.

– Jeste u godinama, dugo je u ovom sportu. Ova godina nije dobra za njega, dok bi za većinu drugih igrača bila verovatno dobra. Znamo za šta je sve on sposoban. Gledao sam prve mečeve, diže nivo igre. Biće zaista divna prilika da igram protiv najboljeg, nadam se da ću biti spreman za taj izazov. Igraću svoj tenis, daću sve od sebe. Igram protiv Novaka. Ako postoji neka vrlina u mom tenisu, to je što se trudim da igram svoju igru i da ne pratim ko je na drugoj strani. Bilo da je to Novak ili neki drugi igrač. Ne smem da pravim mnogo neiznuđenih grešaka. Kada neko kao Novak oseti tvoju slabost ili pronađe neku manu, onda to kazni. Ima sve u svojoj igri, može da radi sve sjajno, duge lopte, kratke, drop-šotove. Nisam do sada igrao protiv njega, probaću da uradim nešto slično kao Tabilo, da napadam, da mu ne dozvolim da uđe u svoj ritam, ako to uradi, onda postaje nemoguća misija – rekao je Novakov rival.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter