Izvor: Alo
16.09.2024 u 13:18
0

STEFAN VEĆ POKAZUJE LJUBAV PREMA TENISU: Da li dobijamo još jednog Đokovića na terenu?

Da li će još jedan Đoković zaigrati ozbiljan tenis?

Novinari su pitali Novaka da li njegov sin Stefan može da napravi karijeru.

ŽELIM SAMO DA IGRAM ZA SRBIJU: Novak pokazao da u njemu ima još mnogo vatre

– Ne znam ljudi, mnogo je to daleko, videćemo da li će igrati tenis, ali otom, potom, pričao sam i ranije, imamo juniorsku reprezentaciju, svi upijaju, Hamad debitovao sada pred punim Pionirom, drugačije je kada to doživite sa reketom u ruci, siguran sam da je prošao kroz sijaset emocija, srećan je kraj – rekao je Novak.

Nastavio je u istom ritmu.

– Hamada pratim dugi niz godina, trudim se da budem na raspolaganju svim teniserima za savet, njihovim roditeljima. Kada nemate jak savez, teniser i familija se oslanjaju na individualni slučaj, da napravi karijeru bez pomoći sa strane. Drago mi je da je taj Teniski centar koji smo imali dao odskočnu dasku Hamadu, Olgi i još nekima – rekao je Novak.

Stefan je već pokazao ljubav prema tenisu, a ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter