Izvor: Novosti
11.02.2021 u 09:51
0

SVET BRUJI O NJOJ! Marijana ZAČEPILA USTA Federeru i Kirjosu, ona je srpska Džej Lo!

Marijana Veljović je zaludela Australijance, ali i teniski svet. Srpkinja koja deli pravdu u Melburnu je još jednom pokazala znanje, autoritet i lepotu.

NE PROPUSTITE:

MESEC DANA PAKLA! Hranili se pacovima, BEZ VODE ZA PIĆE! Spasioci u ŠOKU kad su ih ugledali na pustom ostrvu! (VIDEO)

„Kod njih se vakciniše brže nego u Evropskoj uniji!“ KAKO TO SRBIJA MOŽE, a ostatak regiona ne?

DOKTOR BELOJEVIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Vizir je najbolji, ne znam ko predsedniku Srbije daje one maramice od maski!

LEGLA ZARAZE: Novi pik sedam dana posle Sretenja, planine su novi rasadnici korone

NIKOLA, SILA SI! Novi dabl-dabl Jokića, Denver pregazio Kavalirse (VIDEO)

Posle Rodžera Federea kome je začepila usta na prethodnom Australijan openu, sada je na red došao Nik Kirjos.

Ona je sudila njegov meč protiv Uga Embera, a Kirjos je u dva navrata vikao, psovao i obraćao se Kragujevčanki sa “dude, bro” kao da komunicira sa ortacima u kafani.

Njegove vulgarnosti su svi mogli da vide u televizijskom prenosu, a Marijana je imala prilično nezahvalan zadatak jer je ceo stadion bio uz Kirjosa.

Uspelo joj je da zadrži smirenost čak i kad je Kirjos reketom udario po mreži zbog tehnologije.

Nerviralo je Australijanca što sistem pušta zvukove da su loptice dirale mrežu čak i kad je smatrao da se to nije desilo.

Bilo je neverovatno videti Marijanino „lice pokeraša“ dok je Kirjos deklamovao šta mu sve smeta, svađajući se sa mašinom koja po njegovom mišljenju ne radi dobar posao, a naravno sve kako bi prikupio energiju da dobije meč protiv Embera na „Rod Lejver“ areni.

Marijana ga je saslušala i „iskulirala“, iako je mirne duše vrlo lako mogla da kazni Australijanca zbog bezobraznog ponašanja. 

„Njegovo glasno psovanje je kršenje pravila ponašanja na teniskom terenu što bi moglo da rezultira i oduzimanjem gema. To bi ga koštalo servisa i ostavilo ga u zaostatku, imao bi 0:2 u odlučujućem setu“, piše vrlo objektivno australijski „Foks Sports“.

„Umesto toga, sutkinja je izabrala da pusti Kirjosa Da izrazi svoju frustraciju bez da ga kazni. On je to iskoristio, dobio naredna tri gema i tako sebi otvorio put ka pobedi“.

PROČITAJTE JOŠ:

ODLOŽENA ISPORUKA VAKCINA MAKEDONIJI! Srbija je spremila kontigent, samo se ovo čeka!

ČAK SEDAM SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U BEOGRADU: Osmoro ljudi povređeno

BAJDEN: U Beloj kući dnevno vakcinišemo milion i po ljudi

Kirjos je napravio veliki preokret i slavio 3:2 u setovima, a i posle meča se osvrnuo na „mašinu na mreži“ koja je prema njegovom mišljenju bila preosetljiva, pa bi se servis ponavljao čak i kada loptica ne bi kačila mrežu.

Marijanin pogled u trenucima napetosti doneo joj je i slavu na društvenim mrežama, pošto bi malo ko ostao tako smiren, pribran i nasmejan…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter