Izvor: Kurir
08.09.2024 u 08:56
0

TRENER ARINE SABALENKE JE ZAPALIO INTERNET OVIM POTEZOM: Njegova tetovaža na glavi je potpuni hit

Kondicioni trener Arine Sabalenke, harizmatični Džejson Stejsi, ukrao je šou na finalu US opena.

Tokom velikog finala u kom se Beloruskinja sa Amerikankom Džesikom Pegulom borila za trofej glavna atrakcija na stadionu bio je Stejsi koji je u znak podrške Sabalenki na meč došao sa velikom tetovažom tigra na glavi!

KIRJOS NE PRESTAJE SA PROVOCIRANJEM SINERA: Pala nova brutalna provokacija na društvenim mrežama!

Tigar je doneo sreću Arini koja je prvi put u karijeri osvojila trofej na US openu, pošto je sa 2:0 u setovima savladala sjajnu Džesiku Pegulu.

Nakon meča raspoložena Beloruskinja je prokomentarisala tetovažu svog trenera.

„Nije privremena, trajna je“, rekla je u šali Sabalenka.

Zatim je objasnila o čemu se zapravo radi.

„Jedna devojčica iz Vašingtona koja je moj veliki navijač donela je privremene tetovže i Džejson je obećao da će je staviti na čelo ako uđem u finale. Volela bih da je malo niže“, rekla je uz osmeh Sabalenka.

Otkrila je i kakva je bila reakcija svih u timu kada su videli Džejsona.

„Danas na ručku nam je pokazao, svi smo bili u fazonu – „šta radiš to“. Polovina tima ima malog tigra na ruci, moji prijatelji takođe. Uvek izmislimo nešto novo, to je naš zaštitni znak“, otkrila je Arina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar