Izvor: HappyBSC/Tanjug
06.07.2022 u 16:16
0

U PETAK ĆE SE HRABRO BORITI SA ĐOKOVIĆEM NA FINALU VIMBLDONA: Evo ko je čuveni teniser Kameron Nori?

Britanski teniser Kameron Nori igraće u petak protiv Novaka Ðokovića za plasman u finale Vimbldona, a u slučaju trijumfa postao bi prvi Britanac posle Endija Marija, koji će se boriti za titulu na gren slemu u Londonu.

SVI ŽELJNO OČEKUJU OSMINU FINALA „VIMBLDONA“: Novak Đoković će imati surovog protivnika, evo o kome se radi!

Nori je rođen 23. avgusta 1995. u prestonici Južnoafričke Republike, Johanezburgu. Roditelji su mu mikrobiolozi, otac Dejvid je iz Glazgova, a majka Helen iz Kardifa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zbog oca je postao veliki navijač Glazgov Rendžersa, o čemu neretko govori.

– Mislim da moj otac više uživa u utakmicama Rendžersa, nego u mojim mečevima. Sedi, pije pivo i opušten je. Mislim da to nije često slučaj kad gleda mene kako igram –  izjavio je svojevremeno Nori.

Do Kameronove treće godine porodica Norijevih živela je u Johanezburgu, ali je nakon pljačke porodičnog doma i napada provalnika usledila selidba u Ouklend na Novom Zelandu.

Tako je Nori najpre predstavljao Novi Zeland na turnirima, ali je zbog nedostatka ulaganja odlučio da promeni zastavu i da se takmiči za Veliku Britaniju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter