Izvor: Happy BSC
09.01.2022 u 07:03
0

Vasek Pospišil, Novakov saradnik iz organizacije PTPA, kritikovao je ATP

Kanađanin Vasek Pospišil koji je nedavno bio Novakov gost u Beogradu, istakao je nemar organizacije, koja ima zadatak da štiti prava i interese tenisera.

– Bez obzira na vaš stav o Novaku Đokoviću i situaciji u kojoj se on i ostali igrači nalaze u Australiji, nemoguće je da ne primetite kako je ATP nem. Danima nisu izdali ni rečenicu saopštenja. Iako su oni već pokazali u više situacija da ne brinu o teniserima i teniserkama, sada takođe demonstriraju nedostatak liderskih sposobnosti u situaciji kada je potrebno da se suoče sa problemom- napisao je Pospišil.

Podsetimo, Novak se već četvrti dan nalazi u hotelu u Melburnu, pošto mu još uvek nije dozvoljen zvanični ulazak u Australiju.

Presuda će biti doneta u noći između nedelje i ponedeljka

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter