Izvor: Alo
11.05.2024 u 11:28
0

ŽESTOKA RASPRAVA: Trener Denvera u klinču sa navijačem Minesote, evo šta se dogodilo

Trener Denvera u centru pažnje zbog svađe sa navijačem Minesote.

Puno je tenzija između Minesote i Denvera. Jako zanimljiva serija kojoj je novi ton dala rasprava između trenera Nagetsa Majkla Melouna i jednog navijača Timbervulfsa.

Na novinarsko pitanje šta se tačno desilo, trener šampionskog tima iz Kolorada je odgovorio:

– Nije mu se svidela moja frizura, a ja sam mu rekao da se meni dopada – rekao je Meloun u šaljivom tonu pre nego što se uozbiljio.

– Takve stvari se nekada dešavaju u neprijateljskom okruženju, a ljudi u masi dobiju hrabrost da kažu mnogo toga bilo kome. Ja to neću da dozvolim.

OVO JE HIT: Novakovom rivalu zvonio telefon usred meča, on otrčao da se javi!

Navijači Minesote su tokom utakmice često vređali Džamala Mareja za koga smatraju da je morao da bude suspendovan za treću utakmicu zbog ubacivanja termofora na parket na prethodnom meču.

– Navijači ovde su sjajni. Atmosfera je bila neverovatna. Igrači žive za trenutke da izađu i igraju pred 20.000 bučnih navijača. Međutim, nažalost uvek postoje oni koji žele da budu više uključeni u utakmicu i da stvari učine ličnim. To je žalosno – podvukao je Meloun.

Novo poglavlje „rata“ između Denvera i Minesote zakazano je za noć između nedelje i ponedeljka od 02.00.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter