Izvor: ALO
05.08.2024 u 16:17
0

TIBILOV VODIO CEO MEČ ALI NIJE BILO DOVOLJNO ZA POBEDU: Ništa od osmine finala

Bolan poraz našeg reprezentativca.

Nažalost, Georgij Tibilov nije uspeo da se plasira u osminu finala takmičenja u rvanju na Olimpijskim igrama, pošto je sa 8:7 izgubio od Turčina Enesa Bašara.

Srpski reprezentativac je stekao rano vođstvo od 7:0, ali nije uspeo da ga sačuva, te je dozvolio protivniku da izjednači.

NOVAKOVA POBEDA SE SLAVILA DO DUBOKO U NOĆ: (VIDEO) Slavilo se gde god ima naših ljudi

S obzirom na to da je bilo nerešeno kada se završila borba, pobeda je pripala onome ko je poslednji osvajao poene. U ovom slučaju to je bio Bašar.

Stručni štab „orlova“ je zatražio čelendž kako bi pokušao da izvuče trijumf, ali posle duže vremena većanja, žalba Srbije nije bila uvažena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter