Izvor: ALO
15.06.2024 u 07:32
0

TOPIĆ DOBIO POZIV U ZELENU SOBU: Evo šta to znači za njegovu NBA karijeru!

Najveći biser srpske košarke verovatno slavi ovu vest.

Već neko vreme se priča o tome sa kog mesta će Nikola Topić biti izabran na NBA Draftu. Stručnjaci su mu prvobitno predviđali neko od prva tri mesta, ali zbog povrede je i top 10 bilo dovedeno u pitanju.

Kako stvari trenutno stoje, ipak bi mogao da „uđe“ u prvih 10, pošto je, prema saznanjima „ESPN“-a, pozvan u zelenu sobu, što znači da će popularni Top prisustvovati događaju, što samim tim znači da će skoro sigurno biti izabran sa visoke pozicije.

 

KRAJ POSLE TRI GODINE: KEVIN PANTER SE SELI U BARSELONU kapiten Partizana izabrao da okrene novu stranicu u karijeri

 

Nikola Topić u prethodnoj sezoni nije imao mnogo sreće. Istina, kao igrač Mege je pokazao da je spreman za najveću scenu, ali se povratkom u Crvenu zvezdu povredio i nije se mnogo naigrao.

Svakako, reč je o vanserijskom talentu koji će, ako sve bude bilo u redu, biti budućnost srpske košarke i reprezentacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter