Izvor: inforemr
16.06.2024 u 16:15
0

TUČA NAJVIJAČA PRED MEČ: Haos u Nemačkoj pred prvi meč „orlova

Navijači Engleske napali su Srbe u jednom restoranuu Gelzenkirhenu i pokupali da im otmu zastave, a na kraju se izvukli deblji kraj!

Pristalice fudbalske reprezentacije Srbije koje su došle da bodre „orlove“ na meču prvog kola C grupe večeras u Gelzenkirhenu (21.00, RTS 1, Arena 1 premijum) okupile su se u jednom restoranu.

Nisu pravili probleme već su se veselili uz domaću muziku i hranu, kada je naišla grupa engleskih navijača, vidno alkoholisanih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Správce3 (@hooligans_cz)

Oni su napali Srbe i pokušali da im otmu zastave, ali su na kraju izvukli deblji kraj! Dvojica Engleza su završila u bolnici, a jedan srpski navijač je uhapšen.

Nije poznato da li su Englezi pokušali da se na ovaj način osvete Srbima što su im dan ranije oduzeli zastave, kako su preneli specijalizovani navijački portali.Portal „hooligans.cz“, koji je specijalizovan za dešavanja na navijačkoj sceni, objavio je fotografije na kojima su sa oduzetim zastavama navijači Crvene zvezde i Borca iz Banjaluke. „Grobari“ su otišli korak dalje i oduzeli zastavu Albanije Šiptarima, a prema nezvaničnim informacijama oteli su ih deset, kao i dve zastave takozvanog Kosova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter