Izvor: kurir
24.06.2024 u 11:13
0

UEFA PREKO OVOGA NIJE MOGLA DA PREĐE: Danska kažnjena pred meč sa Srbijom

Fudbalski savez Danske moraće da plati kaznu u iznosu od 10.000 evra zbog transparenta koji se pojavio na tribinama gde su bili smešteni navijači Danske tokom utakmice sa Engleskom.

Na spornom transparentu je velikim slovima pisalo „Je**š UEFA“.

 

Danska fudbalska asocijacija (DBU) besna je zbog kazne. Intenzivno rade na pronalaženju navijača koji su uneli sporan transparent, jer nemaju nameru da odgovaraju za kaznu.

„Platićemo kaznu, ali za nas je najvažnije, a to već sada počinjemo, da identifikujemo one koji su doneli taj transparent. Kada ustanovimo krivce prosledićemo im račun da plate“, poručio je direktor DBU Erik Broger.

On je istakao da ovakvim transparentima nije mesto na stadionu.

NOVI SKANDAL NA POMOLU: Reprezentacija Hrvatske Uputila ŠOKANTAN zahtev

„Verujem da će se dobro zamisliti oni kojima je palo na pamet da ponesu na stadion ovakav trasparent. Njegova cena je 75.000 kruna“, dodao je Broger.

Podsetimo, Danska u utorak od 21 sat igra protiv Srbije odlučujući meč za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter