Izvor: KURIR
17.06.2024 u 11:07
0

UEFA PROBILA DNO! USPELI NEZAMISLIVO – DA NAPRAVE NAJGORI EURO U ISTORIJI FUDBALA: Gledam i ne verujem šta se dešava u Nemačkoj…

Posle onog rasula u Minhenu na otvaranju EURO, pomislio sam - gore ne može! A, onda se desio Gelzenkirhen.

Za početak UEFA i njihova organizacija koja više ne zaslužuje ni ocenu nula. Oni su uspeli da probiju i dno i završe daleko ispod nule. Nesposobnost pokazuju na svakom koraku. Izdavali su pogrešne akreditacije, napravili cirkus u kojem su vraćali ljude nekoliko puta zbog sopstvenog nemara i posle šest dana borbe sa samim sobom uspeli su da srede toliko komplikovanu stvar zvanu – parče papira s kojim se ulazi na mečeve, treninge… Borba bila, ali UEFA rešila. A, kada je to herojski rešila došli smo do druge faze. Čekanje dva sata po kiši kako bi uopšte pristupio zoni stadiona. Ovo što su smislili organizatori graniči se sa ludilom – na isti ulazi ulaze vlasnici tv prava, novinara i osoblje. I to na jedan jedini ulaz! Primera radi, u Kataru ih je bilo 30. Svako je naravno i pokisao u tom periodu čekanja u sumanutom redu.

SRBIJA JE ŽESTOKO OŠTEĆENA Veliki igrač, ali baš mali čovek

 

Da se samo vratim dva dana unazad. UEFA tada omogućava novinarima da izaberu pozicije sa kojih žele da prate meč. To rade na izuzetno pošten način. Napravili su 6 prioritetnih grupa i svaki ima različit termin izbora. Grupa 1, u kojoj sam se nalazio, ima prioritet, pa počinje u 12.00 izbor. Sistem na kojem se vrši odabir mesta nije radio novinarima iz Srbije sve do 12.20 kada je konačno bio moguć pristup istom. Do tada – Englezi su zauzeli apsolutno sve „krštene“ pozicije. Nama je ostao poslednji red na celom stadionu. Pa, baš pošteno od UEFA. Potvrđuju svoju parolu na ovom EURO da smo svi ujedinjeni oko fudbala. Doduše, neki su ujedinjeni malo više. Bitno da su lažnog novinara iz lažne države stavili na teren ispred srpskih navijača. To je verovatno neka specijalna prioritetna grupa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter