Izvor: bsc happy
05.08.2024 u 14:36
0

VESELI SE SRPSKI RODE: Ori se Parizom ( VIDEO)

Posle pobede Novaka Đokovića nad Karlosom Alkarazom u finalu olimpijskih igara i osvojene zlatne medalje za Srbiju, videli smo pregršt emocija od Novaka.

Posle pobede Novaka Đokovića nad Karlosom Alkarazom u finalu olimpijskih igara i osvojene zlatne medalje za Srbiju, videli smo pregršt emocija kod Novaka. Od suza do smeha.

„Ne znam, ne znam šta da kažem, potpuno sam u šoku od emocija i svega. Posle polufinala sam rekao da je medalja obezbeđena i da mi je to bio cilj. Znam da su svi želeli da idem na zlato, želeo sam to i ja i na to sam išao dana. Činjenica da sam ušao u finale i osigurao medalju, to mi je pomoglo da rasterećenije uđem u meč. Ubedljiv poraz na Vimbldonu mi je pomogao u pripremi. Lošije nisam mogao da prođem od onoga u Londonu. Išao sam na sve ili ništa. U odlučujućim trenucima, raspaljivao forhende kao što on to radi, tako sam i ja završio forhend vinerom.“

Odmah je proslavio trijumf otrčavši do porodice. „Jao, ne znam. Otišao sam njih da zagrlim odmah, ima milijardu emocija koje se komešaju. Preponosan sam, presrećan, doneo sam zlato Srbiju, to mi je možda i najveći sportski uspeh u životu“.

Slavlje je nastavio u olimpijskom selu sa ostalim našim sportistima

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bancarella (@ugc.bancarella.rs)

A zatim se Parizom zaigralo “ Zlatno kolo“ naših zlatnih sportista

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bancarella (@ugc.bancarella.rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter