Izvor: NOVOSTI
05.06.2024 u 07:40
0

VIDIMO SE USKORO!“ Novak Đoković se oglasio posle povlačenja sa Rolan Garosa, i to kako!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Nedugo nakon što je o tome obavestio organizatore, obavestio je i javnost, i to dirljivom objavom na društvenim mrežama.

Podsetimo, Đoković je u neverovatnom meču u pet setova pobdio Serundola, ali je tom prilikom doživeo povredu desnog kolena.

Nadali su se istinski ljubitelji tenisa, a naročito Noletovi navijači, da će on moći da u sredu igra protiv dvostrukog uzastopnog finaliste Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu, Kaspera Ruda, ali…

Novak Đoković je odlučio da se povuče sa Rolan Garosa zbog povrede, a time je prepustio i prvo mesto na ATP listi.

Nedugo zatim, Nole se oglasio na Instagramu:

VELIKA ČAST ZA DRAGOVIĆA Austrijanci mu určili poseban poklon, evo o čemu se radi (VIDEO)

 

– Veoma sam tužan što moram da saopštim da sam prinuđen da sam povučem sa Rolan Garosa. Igrao sam srcem i dao sve od sebe u jučerašnjem meču i, nažalost, zbog kidanja medijalnog meniskusa u desnom kolenu, moj tim i ja smo doneli tešku odluku, posle pažljivog razmatranja i konsultacija.

Želim sve najbolje igračima koji se nadmeću ove sedmice i iskreno se zahvaljujem neverovatnim navijačima za svu ljubav i kontinuiranu podršku.

Vidimo se uskoro.

S ljubavlju i zahvalnošću,

Nole“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter