Izvor: Novosti
21.08.2024 u 11:06
0

VIKTOR TROICKI NE VERUJE ZAŠTO JE ON BIO SUSPENDOVAN: Siner je prošao nekažnjeno, sramota

Italijanski teniser Janik Siner bio je pozitivan na doping testu.

Trenutno najbolji teniser sveta je u martu tokom Mastersa u Indijan Velsu dva puta bio pozitivan na jednu nedozvoljenu supstancu.

Ipak, i pored toga on nije zaradio suspenziju, već će mu biti samo oduzeti poeni koje je osvojio u Kaliforniji, kao i novac koji je zaradio.

OGLASIO SE SINEROV TRENER: „Istina je izašla na videlo“

Pre samo nekoliko godina imali smo situaciju kada je Viktor Troicki bio suspendovan na godinu dana, a da nije bio pozitivan niti na jednu nedozvoljenu supstancu.

On je tada bio kažnjen na čak 18 meseci (kazna kasnije smanjena) jer mu je doktorka dozvolila da ne da krv na doping testu (urin je uredno dao) pošto se nije osećao dobro

Troicki se sada povodom svega što se dogodilo oglasio za „Informer“

– Sramotna odluka i ponovo primer kako mnogi imaju povlastice dok drugi slabije plasirani igrači i igrači koji ne dolaze iz razvijenih zemalja služe kao žrtveni jarci – rekao je Viktor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter