Izvor: ALO
22.07.2024 u 09:42
0

ZANIMLJIVA IZJAVA: Svetislav Pešić odgovorio na prozivke

Kari nije ostao dužan kritičarima

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić dao je zanimljivu izjavu pred Olimpijske igre i osvrnuo se i na komentar Miroslava Mute Nikolića.

Pešić se osvrnuo na prevremene kalkulacije pred grupnu fazu, objasnivši da je bitno da „Orlovi“ budu drugi u grupi, a ne da strepe i nadaju se da će biti među najboljim trećeplasiranim.

– Drugo mesto je važno, još je važnije da budeš najbolji drugi, jer onda izbegavaš prvog iz grupa A i B. Trećeplasirani idu isto dalje, nisam pesimističan, verujem više mojoj ekipi nego što mislite – rekao je Pešić, pa nastavio:

VELIKO OGLAŠAVANJE PRED PUT NA OLIMPIJSKE IGRE: Srpski teniser postavio pitanje i izazvao LAVINU komentara! (FOTO)

– Koga je zmija ujela, on se i guštera plaši. Ja sam trener, gledam realno, ne da skačem ili da budem razočaran, ja sam tu da pomognem, a ekipa mora da zna realnu situaciju. Od toga se kreće a onda se dižu samopouzdanje i motivacija.

Srbija je u grupi sa SAD, Portorikom i Južnim Sudanom.

– Amerikanci nas ne zanimaju. Što se tiče plasmana, teško je da budemo prvi, Amerikanci su favoriti u svakom smislu, gledamo da dobijemo one utakmice kad smo mi favoriti. Videli ste kako je Južni Sudan odigrao. To su sve igrači rođeni u Americi, vrhunske klase – izjavio je popularni Kari.

Selektor se osvrnuo i na nedavnu izjavu Miroslava Nikolića, koji je upitao „dokle više izgovori“.

– Znam da mi ne verujete, pričaju po kafićima da Pešić traži izgovore, ja ne tražim, pričam ono što vidim. Moramo da budemo jaki u duelu, skoku, da bismo uzeli sudbinu u svoje ruke i dobijali utakmice – podvukao je Pešić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter