Izvor: KURIR
04.06.2024 u 09:15
0

ŽELJKO OBRADOVIĆ BLJUJE VATRU POSLE DERBIJA: Nije viđeno u evropskoj košarci da jedan igrač trpi takvu TORTURU!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvom meču Superlige Srbije 89:88 čime su poveli u finalnoj seriji.

Nakon utakmice na svoju konferenciju imao je i trener crno-belih Željko Obradović.

– Neizvesna utakmica u završnici smo imali prilku da pobedimo. Čestitam, Zvezdi, neke stvari koje sam pričao ne bih da ponavljam evidentne su bile. Pokušali smo da reagujemo bez visokih igrača i mislim da je to bilo dosta dobro i ponosan sam na moje igrače – rekao je strateg gostujuće ekipe.

Ponovo je podsetio trener crno-belih na dešavanja u finalu ABA lige.

– Ja sam već rekao na šta je ličilo finale ABA lige, to ne želim da ponavljam – kratko je rekao Obradović.

Trener kluba iz Humske dobio je pitanje i zašto se Kevin Panter već nekoliko puta pre utakmice ne pozdravlja sa igračima Crvene zvezde.

Novak Đoković RAZMIŠLJA da ODUSTANE od turnira zbog POVREDE!

 

– Što se tiče Kevina Pantera ja to nisam video i ne mogu da komentarišem. Ja Vama verujem, ali ja to nisam video. To odavno nije viđeno u evropskoj košarci da jedan igrač doživljava torturu. Ja to mogu da napravim klipove kako se igra protiv njega. Protiv njega se igra svaki drugi sport sem košarke.

Ponovo su novinari pokušali da izvuku iz Željka na šta je konkretno mislio kada je pričao o dešavanjima.

– Nemojte da se pravimo naivni i da ne znamo o čemu se radi. Uzmite tabelu Evrolige pa videti gde smo mi, a gde je Zvezda i sve će Vam biti jasno. U svakom slučaju vrlo interesantno – zaključio je Žoc.

Sledeća utakmica igra se u sredu kada će crno-beli biti domaćini i pokušaće da pobedom produže seriju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter