Izvor: KURIR
06.06.2024 u 22:14
0

ZEMLJOTRES U HUMSKOJ:Partizan će preuzeti Aleksandar Stanojević!

Aleksandar Stanojević je novi/stari trener fudbalskog klubaPartizan!

Aleksandar Stanojević je novi/stari trener fudbalskog kluba Partizan!

Iskusni stručnjak se u Humsku vraća treći put, a zameniće Alberta Nađa koji je bio iznuđeno rešenje, a nije unapredio kvalitet igre crno-belih.

SVE JE MANJE SMEŠNO,VELIKI CIRKUS! Ko je kriv za blato u koje su večiti uvukli srpsku klupsku košarku?

Dve strane su se načelno dogovorile prošle nedelje, a poslednji detalji su završeni, tako da nema prepreka da se popularni „Stanoje“ uhvati svog starog/novog posla.

Karijeru je počeo o mlađim selekcijama Fudbalskog saveza Srbije, potom se „kalio“ u Sremu iz Jakova u seniorskom fudbalu, te je 2007. godine postao pomoćnik Miroslava Đukića u prvom timu Partizana, a istu ulogu je imao i u kratkom mandatu pomenutog trenera na mestu selektora.

Izuzev kluba iz Humske, vodio je još četiri kluba iz Kine-Dalijen Aerbin, Peking Guan, Peking Enterprajs i Peking Rene, zatim izraelski Makabi iz Haife, te tursku Konjuspor.

Stanojević je u svom prvom mandatu u Partizanu osvojio dve titule, Kup Srbije, a uspeo je da uvede crno-bele u grupnu fazu Lige šampiona, dok je u drugom mandatu bio drugi iza Crvene zvezde sa 98 osvojenih bodova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter