Izvor: b92
08.06.2024 u 18:13
0

ZVEZDINO ČEDO U PARTIZANU: Jedan Srbin je došao u Hrvatsku i postao bolji I ZAGRAĆE za Crno bele

Arijan Lakić, srpski plejmejker koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, a prethodnu sezonu proveo u Zadru, biće prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu.

Lakić, koji ima 24 godine, u dresu Zadra u sezoni za nama je odigrao ukupno 28 utakmica, sa prosekom od 32 minuta po meču, uz  9,6 poena po utakmici, uz 3,9 skokova i 3,6 asistencija.

Njegov odlazak iz Zadra teško je pao treneru Danijelu Jusupu.

„Šta da kažem, rasplakao sam se kada sam čuo da odlazi. Fantastičan mladić, izuzetan radnik.Zaslužio je sve što mu se događa. Radom je zaslužio. Besprekorno je trenirao prethodne dve sezone, uvek na treningu među prvima…“, rekao je Jusup za Mozzart Sport.

On je tako potvrdio informaciju da će nekadašnji zlatni srpski junior karijeru nastaviti kod Željka Obradovića u timu.

„Eto, moram da kažem da mi je drago, da ne bude da samo Hrvati idu u Srbiju da postanu bolji igrači, nego imamo sada primer da je jedan Srbin došao u Hrvatsku i postao bolji. Drago mi je zbog njega i njegove sjajne familije, znam da ga očekuje izazovan period, jer nije mala stvar preći u Partizan. Očekuju ga velike odgovornosti, veliki izazovi sa kojima mora da se izbori. Sigurno nije lako, ali mislim da će mu biti lepo“, rekao je Jusup.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter