Izvor: Informer
10.09.2024 u 14:26
0

AKO TRAMP POBEDI SPROVEŠĆEMO SMANJENJE OBIMA VLADE: Kreće nezapamćena katastrofa u SAD!

Američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask izjavio je da Sjedinjene Američke Države ubrzano bankrotiraju, naglasivši da su kamatna plaćanja na državni dug premašila budžet za odbranu zemlje.

Kandidat za predsednika SAD iz Republikanske stranke Donald Tramp obećao je prošle nedelje da će, u slučaju pobede na predsedničkim izborima, formirati komisiju za reformu vlade radi povećanja njene efikasnosti, dodavši da će Mask biti na čelu te komisije.

ISPORUKA BALISTIČKIH RAKETA RUSIJI BI ZNAČILO DRAMATIČNU ESKALACIJU: Direktor CIA podigao prašinu svojom izjavom

– Ako Tramp pobedi, imaćemo priliku da sprovedemo svojevrsnu retku deregulaciju i smanjenje obima vlade. Jer, ako govorimo o stvarima mimo regulative, Amerika ubrzano bankrotira… Budžet Ministarstva odbrane je veoma veliki budžet. To je jedan trilion dolara godišnje. A kamatna plaćanja na državni dug su upravo premašila budžet za odbranu – izjavio je Mask u intervjuu za podkast „All-In“.

Predsednički izbori u SAD održaće se 5. novembra. Iz Republikanske stranke za šefa države kandidovan je bivši predsednik Donald Tramp. Iz Demokratske stranke, kandidatkinja je potpredsednica Kamala Haris.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter