Izvor: HappyBSC
20.09.2022 u 20:49
0

„AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI HAPPY: „Plan je bio da Rusija nestane, da se rasparča, da ruska opozicija napada na rusku državu!“

U informativnoj emisiji „Aktuelnosti“ večeras se govorio o trenutnom stanju na frontu, ali referendumu o ulasku samoproglašenih Luganske i Donjecke Narodne Republike, kao i Hersonske oblasti u sastav Rusije, a oni će biti održani od 23. do 27. septembra.

„Da li se Ukrajincima isplatila cena za operaciju oko Harkova?“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

Stručni sagovornici bili su pukovnik Ljubinko Đurković, kapetan Dragan Vasiljković i reditelj Dragoslav Bokan, koji su dali svoj sud o ovim krucijalnim temama.

     – Uvek je fantastično kada se poklapa delovanja države sa realnošću, sada je taj povoljni trenutak u istoriji Rusije došao da se konačno zauvek kazne izdajnici ruske ideje koji su poklonili neke teritorije, posebno te okolne teritorije, ti geopolitički izadajnici su naterali Rusiju da se bori oružjem da vrati ono što joj pripada. Sada je vek oslobađanja ljudi, vraćanje suverenosti država, put nacije ka nekom pravednijem svetu, iako ništa neće biti idealno. Vidite šta Amerika radi Evropi, u šta uvodi Evropu koja joj se podala. Plan je bio da Rusija nestane, da se rasparča, da ruska opozicija napada na rusku državu. Mali broj zemalja zapravo želi smrt Rusima – rekao je Bokan, a potom se nadovezao na ovu temu kapetan Dragan.

      Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

       Ne smemo da zaboravimo da je nacizam jedna konstata širom Evrope. Ovo što sada gledamo prema Rusima je sada nacizam, to je toliko očigledno, mislim da nama predstoji rat. Ukrajinci su uspeli da povrate svega dva posto teritorija, to su taktična pomeranja samo. Za to je Zapad iskoristio sve što je imao. Svu municiju su dali, nemaju više, ne samo Britanci. Oni su to uradili jer su svesni šta ih čeka na zimu. Rusija ima daleko više morala da koristi najopasnije oružje nego što su to Amerikanci imali – istakao je, potom se svoj sud dao i pukovnik. 

         Ruska vojska štiti stanovništvo, prevashodno iz vazduha jer su nadmoćniji. Rusija sada faktički ratuje nad svojom teritorijom, ali je na početku Putin rekao da teritorija mora da se dekomunizuje, ova specijalna ima specijalan cilj, upravo se to čini. To je vekovna Ruska terijtorija koja se sada vraća, ali će pritisak Zapada sada biti još jača. Rusija već sada dominira na frontu. Ukrajinska vojska je potrošila svoje ljudske resurse, kontraofanziva Rusije će biti uspešna i povratiće svoje teritorije – objasnio je gospodin Đurković tokom gostovanja na Hepi televiziji. 

*      Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter