Izvor: Alo.rs
20.06.2020 u 08:21
0

AMERIČKI SUD ODLUČIO: Puštaju ga na slobodu

Osuđen je u avgustu 2019. godine

Libanski mediji su objavili da je Vašington odlučio da pusti libanskog državljanina bliskog Hezbolahu narednih dana

Veb stranica „Libanon 24“, pozivajući se na američke izvore, navela je da će libanski državljanin, Kasim Taj Al-Din, koji je u Sjedinjenim Državama pritvoren od 2017. zbog optužbi za izbegavanje američkih sankcija u interesu finansiranja Hezbolaha, biti pušten na slobodu za nekoliko dana ili sedmica.

 Postoji prihvatanje principa reciprociteta između Irana i Sjedinjenih Država, a to ne škodi u okviru dobrih namera – objašnjava izvor ističući da „puštanjem zatvorenika možda neće biti ponuđena nagodba, već ostaje ograničena na proces razmene“.

OVO MORATE ZNATI

PUTIN LJUT: Istina o Drugom svetskom ratu potrebna svima

SAMO JE ĆUTAO: Nakon žurke gde je SILOVAN, DEČAK TIHO otišao na SPAVANJE!

PREMIJER MALTE NALOŽIO ISTRAGU: Novinarka UBIJENA jer je RAZOTKRILA MUTNE RADNJE malteške kompanije i režima u Crnoj Gori!

AMERIKA PRETI: Nećemo dozvoliti Kinezima i Rusima da jačaju NUKLEARNI ARSENAL!

TENK NA MARAKANI VIŠE NIJE SAM! Stiglo je još nešto! (FOTO)

Informacije o oslobađanju Taj al-Dina izazvale su neke spekulacije, jer su neki smatrali da je taj potez usledio nakon događaja prošlog marta u Libanu i puštanja američkog državljanina, libanskog porekla Amera al-Fakourija, optuženog da je radio za Izrael.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter