Izvor: Tanjug
20.12.2020 u 13:15
0

BAJDEN BESAN: Želi da kazni Rusiju!

Tim izabranog predsednika SAD Džoa Bajdena razmatra nekoliko opcija na koji način da kazni Rusiju zbog navodne umešanosti u hakovanje američkih vladinih agencija i kompanija.

NAJVAŽNIJE DANAS

VUČIĆ NA OTVARANJU KOVID BOLNICE U KRUŠEVCU: Zahvalan sam svima koji spasavaju živote, sagradićemo još (FOTO/VIDEO)

OGLASIO SE BRAT NESTALOG STEFANA: Oni nisu iskusni planinari

U NEDELJU UJUTRO MAGLA ILI NISKA OBLAČNOST: Posle podne pretežno sunčano, temperatura do 10 stepeni

Kako javlja agencija, moguće opcije idu od finansijskih sankcija do sajber napada na rusku infrastrukturu.

– Odgovor mora da bude dovoljno jak da se osete ekonomske, finansijske i tehnološke posledice na počioce hakerskog napada, ali da se izbegne konflikt s nuklearnom silom – rekao je jedan od ljudi koji je upoznat sa Bajdenovim namerama, međutim, nije želeo da otkriva svoje ime.

Cilj je da bilo akcija koja bude preduzeta, a moguće je da to bude i čin sajber spijunaže, odvrati „buduće ruske sajber napade“, dodao je izvor agencije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter