Izvor: TANJUG
06.01.2021 u 22:27
0

BAJDEN PORUČIO: Naša demokratija je pod napadom bez presedana

Izabrani predsednik Džo Bajden izjavio je večeras da su današnji neredi napad na demokratiju i d je to napad bez presedana.

SAZNAJTE OVO

PREDSEDNIK VUČIĆ sa Hilandara poslao čestitku građanima Srbije (FOTO)

NOVI JAK POTRES KOD PETRINJE!

VUČIĆ STIGAO U HILANDAR: Monasi dočekali srpskog predsednika

MIĆUNOVIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA! Određeno mu zadržavanje!

On je u vanrednom obraćanju javnosti rekao da je američka demokratija napadnuta i da se današni napad razlikuje od svega viđenog u moderno doba.

PROČITAJTE JOŠ I…

TRAMP pozvao NACIONALNU GARDU da interveniše ispred Kapitol Hola! (FOTO)

PANIKA U VAŠINGTONU: Ranjena žena, dojava o bombi, haos ispred Senata! (VIDEO)

HAOS NA ULICAMA AMERIKE: Policija upucala ženu u vrat! (VIDEO)

SUKOB TRAMPOVIH PRISTALICA I POLICIJE Stotine ljudi probilo barikade blizu Kongresa (VIDEO)

TEŠKA NESREĆA KOD KNJAŽEVCA: Sleteo s puta, udario u drvo!

-Za razliku od bilo čega što smo videli u moderno doba. Napad na tvrđavu slobode, sam Kapitol. Napad na narodne predstavnike i policiju u Kepitol hilu. Da budem vrlo jasan. Prizori haosa na Kapitolu ne odražavaju pravu Ameriku. Ne predstavljaju ko smo. Ono što vidimo je mali broj ekstremista posvećenih bezakonju. Ovo je haos. Graniči se sa pobunom. I to se mora završiti sada- rekao je Bajden, prenosi CNN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter