Izvor: tanjug
16.11.2021 u 08:00
0

BAJDEN: Potpisan zakon o infrastrukturi!

Predsednik SAD Džozef Bajden potpisao je zakon o infrastrukturi vredan 1,2 biliona dolara.

– Zakon koji sam potpisao je dokaz da, uprkos cinicima, demokrate i republikanci mogu da se slože i donesu rezultate. Mi to možemo. Mi možemo da isporučimo prave rezultate građanima- kazao je Bajden.

On je dodao da se preuzimaju istorijski koraci ka ponovnoj izgradnji bolje nacije.

PROČITAJTE JOŠSAD: Petoro tinejdžera prebačeno u bolnicu nakon pucnjave u gradu Aurora!

– Ovde, u Vašingtonu, čuli smo bezbroj govora i obećanja i belih papira eksperata. Ali danas smo konačno završili posao. Moja poruka Amerikancima je sledeća – Amerika je ponovo u pokretu, a vaši životi će se promeniti na bolje- naglasio je Bajden.

U zakonu za infrastrukturne projekte predlagala su se ulaganja za nadogradnju autoputeva, drugih saobraćajnica i mostova, kao i za modernizaciju sistema gradskog tranzita i putničke železničke mreže.

PROČITAJTE JOŠŠOLC: Lukašenko je loš diktator koji koristi očajne ljude

U plan su ušla i izdvajanja za čistu energiju, čistu vodu za piće i brzi internet.

Američki Kongres je već odobrio zakon pre 10 dana, a Bajden ga je svojim potpisom pretvorio u zakonski akt.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter