Izvor: kurir
04.07.2024 u 22:21
0

BAJDEN ŠOKIRAO NA SASTANKU U BELOJ KUĆI: Ne mogu da radim posle 20.00 časova, moram više da spavam!

Predsednik SAD Džo Bajden rekao je demokratskim guvernerima tokom sastanka u Beloj kući u sredu da je deo njegovog plana da prestane da zakazuje događaje posle 20 časova, kako bi mogao više da spava, otkrivaju tri izvora upoznata sa njegovim komentarima.

Ove primedbe, koje je prvi objavio Njujork Tajms, usledile su u trenutku kada je 81-godišnji Bajden pokušao da uveri grupu od više od 20 državnih lidera da je u stanju da pobedi bivšeg predsednika Donalda Trampa u novembru i efikasno vlada još četiri godine.

Komentar je nekoliko guvernera u prostoriji ostavio frustriranim, rekli su izvori za Si-En-En, i jedan je od razloga što su neki od učesnika bili uznemireni izjavom o lojalnosti i entuzijazmu koju je Bajdenova kampanja distribuirala u četvrtak.

Bela kuća i kampanja Bajdena nisu odmah komentarisali šta je predsednik rekao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter