Izvor: tanjug
21.07.2020 u 14:07
0

BAJDEN UPOZORAVA: Neću trpeti mešanje Rusije!

Potencijalni kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD Džo Bajden izjavio je da neće trpeti mešanje Rusije ili bilo koje druge države u izbore u toj zemlji.

On je kazao da će strano mešanje smatrati neprijateljskim aktom, koji će uticati na odnose zemalja.

– Upozoravam Kremlj i druge strane Vlade: ako mene izaberu za predsednika, usmeriću svoju administraciju da nametne značajne i trajne troškove onima koji se mešaju u američke izbore – napisao je Bajden na svom Tviteru.

SVE O KORONI

Lepe VESTI iz NIŠKE BOLNICE: Broj novih PACIJENATA STAGNIRA!

Dr Janković izneo DETALJE O SMRTI PORODILJE I BEBE iz Niša: Posle POROĐAJA beba je doživela SRČANI ZASTOJ

Beograd i dalje NAJVEĆE ŽARIŠTE! Broj pacijenata u KOVID AMBULANTAMA se ne SMANJUJE!

SPREMNA RUSKA VAKCINA! Naučnici saopštili LEPE VESTI!

U saopštenju koje je objavio njegov izborni tim tokom njegovog predsedništva specijalne službe će informisati javnost o stranom mešanju, dok će administracija koristiti sve instrumente kako bi „naterala te države da plate“ za to što žele da urade.

Bajden je dodao da bi zemlje koje se mešaju u unutrašnja pitanja SAD mogle biti kažnjene uvođenjem sankcija protiv finansijskog sektora, zamrzavanjem imovine i slično.

– Ne želim da pojačam tenzije sa Rusijom ili nekom drugom zemljom. Voleo bih da se fokusiram na ujedinjenje međuraodne zajednice u borbi protiv virusa Kovid-19 i ekonomskih problema koje je izazvao. Međutim, ukoliko bilo koja sila nesmotreno odluči da se umeša u našu demokratiju, ja, kao predsednik, bez kolebanja ću je naterati da plati za to – rekao je Bajden.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter