Izvor: Tanjug
18.06.2020 u 15:59
0

BRISELSKA RAMPA ZA MOSKVU Rusiji produžene sankcije na još godinu dana

EU obnovila je na još godinu dana sankcije uvedena kao odgovor na ilegalnu aneksiju Krima i Sevastopolja od strane Ruske Federacije.

U Savetu EU podsećaju da se restriktivne mere odnose na zabranu uvoza proizvoda poreklom sa Krima ili Sevastopolja u EU, ali i zabranu infrastrukturnih ili finansijskih ulaganja i turističkih usluga na Krimu ili u Sevastopolju.

EU je ogrničila i izvoz određene robe i tehnologija krimskim kompanijama ili za upotrebu na Krimu u sektoru transporta, telekomunikacija i energetike uključujući istraživanje i proizvodnju nafte, gasa i mineralnih sirovina.

U Briselu naglašavaju da EU i dalje ne priznaje ilegalnu aneksiju Krima i Sevastopolja od strane Ruske Federacije i da nastavlja da osuđuje ovo ”kršenje međunarodnih zakona”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter