Izvor: Kurir
15.09.2024 u 19:52
0

CIONISTIČKI NEPRIJATELJ NEĆE BITI BEZBEDAN: Hamas pozdravio lansiranje projektila na Izrael

Hamas je pozdravio raketni napad Huta na centralni Izrael, saopštivši da Izrael "neće biti bezbedan dok ne zaustavi agresiju" u Pojasu Gaze.

„Smatramo ovo prirodnim odgovorom na agresiju na palestinski narod. Potvrđujemo da cionistički neprijatelj neće biti bezbedan dok ne prekine svoju brutalnu agresiju u Pojasu Gaze“, navodi se u saopštenju tog palestinskog islamističkog pokreta.

SEDMORO MRTVIH U STRAVIČNIM POPLAVAMA KOJE SU POGODILE EVROPU: Ciklon Boris i dalje besni

Raketa dugog dometa ispaljena u Jemenu pala je danas na područje centralnog Izraela, saopštila je izraelska vojska.

Zbog napada koji se dogodio rano jutros oglasile su sirene, ali nema izveštaja o žrtvama ili šteti.

Vojska je saopštila da je zvuk eksplozija u tom području dolazio od presretača.

Izraelski mediji objavili su snimak putnika koji beže u sklonište na aerodromu Ben Gurion.

Objavljene su i slike nečega što izgleda kao fragment projektila ili presretača, koji je pao na pokretne stepenice na železničkoj stanici u gradu Modiin u centralnom Izraelu.

Jemenski pobunjenici Huti koje podržava Iran više puta su upućivali bespilotne letelice i projektile prema Izraelu od početka rata između Izraela i Hamasa u Gazi, ali su do sada skoro svi bili presretnuti iznad Crvenog mora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter