Izvor: Kurir
23.08.2024 u 19:17
0

ČUVARI LEŽE U LOKVAMA KRVI: Pobunjenik joj drži nož pod vratom, svi leže nepomično!

Islamisti koji robijaju u ruskoj popravnoj koloniji broj 19 u Volgogradskoj oblasti, koji za sebe tvrde da su pripadnici džihadističke Islamske države (IS) napali su u petak noževima stražare i najmanje jednog ubili, te nekoliko ljudi oteli kao taoce, saopštili su državni mediji.

Pojavio se video snimak informativnog kanala Maš na kojem se vide najmanje dva napadača. Jedan od njih je vikao da su „mudžahedini“ IS i da su zauzeli zatvor u oblasti Volgograda.

NEKA ZELENSKI ŽIVI ZA SEBE: Antonov otkrio značenje Putinovih reči

Vidi se najmanje četvoro zatvorskih čuvara kako leže ili sede u lokvama krvi. Svi leže nepomično, a jednom se vidi da mu je prerezan vrat. Drugi sedi kod vrata, dok mu pobunjenik drži nož pod vratom.

Kako prenosi Dejli mejl, čini se da jedan od otmičara drži zastavu koja se povezuje s ISIS i navodno ima na sebi pričvršćen eksploziv. Državni mediji za sada javljaju koliki je broj žrtava, ali po video snimku se može naslutiti da je više žrtava.

 

Zatvorska služba izdala je saopštenje u kom navodi da su zatvorenici uzeli čuvare kao taoce tokom sastanka disciplinske komisije.

Otmičari su navodno tražili helikopter s pilotom, 1,7 miliona evra i vazdušni koridor prema jugoistoku, uz obećanje da će ako dobiju sve što su tražili osloboditi taoce. Prete da će ubiti sve taoce ako ne dobiju sve što traže, prenosi Dejli mejl.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter